HABERLER

25.06.2015

SPOR OKULLARI

Futbol Okullarımızın Yaz Kampı Devam Ediyor

Futbol Okullarımızın öğrencileri yaz kampında antrenman ve turnuva maçları yaptı.

BJK Futbol Okulları'nın Kuşadası Alkoçlar-Adakule Otel’de düzenlediği yaz kampı sabah antrenmanının ardından sporcuların kaynaşması amacıyla düzenlenen spor okulları turnuvasıyla devam etti. 
 
Antrenmanları izleyen BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörümüz Ufuk Pak, zaman zaman müdahalelerde bulunarak öğrencilere bilgiler verdi.
 
Yarın tamamlanacak turnuvanın sonunda turnuvayı lider tamamlayan ve yaz kampımıza katılan tüm spor okulu öğrencilerine madalyaları takdim edilecek. Yaz kampı çalışmalarında antrenörlerimiz tarafından beğenilen oyuncular Futbol Özkaynak Düzenimizde deneme antrenmanlarına çıkacaklar.
 
Kafile ve Organizasyon Sorumlumuz Mete Bozkurt, “Çocuklar Beşiktaş’ı kitaplardan anlatılanlarla biliyorlar. Beşiktaş’ın bu şekilde yaptığı aktiviteler çocukların ilerleyen yaşlarda gelişimlerinde daha etken olacağını düşünüyorum. Hem kongre üyesi hem de eski kaleci olarak yaz kampına davet edildim ve mutlu oldum. Başkanımız Fikret Orman olmak üzere tüm yöneticilerimize ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.