HABERLER

20.06.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği'nin Verdiği İftara Katıldı

Başkanımız Fikret Orman, beşincisi düzenlenen geleneksel Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği iftar yemeğine katıldı.

Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği’nin Yusuf Tunaoğlu Tesisleri’nde düzenlediği iftar yemeğine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Divan Kurulu Üyelerimiz ve eski futbolcularımız katıldı.
 
Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde Başkanımız Fikret Orman, yemeğe katılan eski yönetim kurulu üyelerimiz ve eski futbolcularımızla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Yemek sonunda internet sitemize açıklamalarda bulunan Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, “Bu akşam dostlarımızla birlikte Ramazan ayının ikinci iftarını birlikte açtık. Beşiktaşlı Sporcular Sosyal Dayanışma Derneği Yusuf Tunaoğlu Tesisleri’nde eski futbolcularımız, abilerimiz ve dostlarımız hep beraber bir araya geldik. İnşallah bu geleneği bozmayıp her sene tekrarlayacağız. Yemeğe katıldıklarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.