HABERLER

13.06.2015

GÜNCEL HABERLER

Muğla Düğerek’te Onursal Başkanımız Süleyman Seba Anısına Park Açıldı

Onursal Başkanımız Süleyman Seba anısına Muğla Düğerek’te yapılan parkın açılış törenine; Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği başkanı Ongun Engin, Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş, Düğerek Mahallesi muhtarı Mehmet Ortayol, parkın içinde yer alan Süleyman Seba heykelini yapan heykeltraş Hasan İmamoğlu, taraftarlarımız ve mahalle sakinleri katıldı.
 
Açılış töreni saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okunmasıyla başladı ve Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın yaşam öyküsünün anlatıldı.
 
Konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, “Süleyman Seba anısına bir park ve bir heykelin açılışını yapacağız. Süleyman ağabey çok önemli bir insandı. Çok sevdiğiniz bir büyüğümüzdü. Bu parkın oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Onun isminin yaşaması, bize öğrettiği Beşiktaşlılık duruşu ve mütevaziliğin geleceğe taşınması çok önemlidir” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Osman Gürün, günün anısına Başkanımız Fikret Orman’a bir plaket takdim etti.
 
Başkanımız Fikret Orman, kurdelayı keserek Süleyman Seba Parkı’nı hizmete açtı.
 
Törenin sonunda, Başkanımız Fikret Orman, taraftarlarımızla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.