HABERLER

19.07.2015

FUTBOL

adidas 2015/16 Beşiktaş Formaları

adidas'ın hazırladığı 2015/16 sezonu formalarımız, Kartal Yuvası mağazalarımızda ve adidas noktalarında satışa sunuldu.

#başkarenkyok

adidas, yeni sezon formalarımızı taraftarımızla buluşturuyor
 
Futbol Takımlarımızın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği formalar, adidas Türkiye tarafından Beşiktaşlı taraftarlarımızın beğenisine sunuluyor. Yeni sezon formalarımız için hazırlanan kampanyanın sloganı, yeni sezon için tasarlanan 3 formanın da yalnızca siyah ve beyaz renklerde olmasından hareketle ‘’Başka Renk Yok’’ olarak ortaya çıktı.
 
Lansman kapsamında, adidas 2015/16 formalarımız ilk kez 11 Haziran tarihinde Beşiktaş ve adidas resmi sitelerinden taraftarlar ile paylaşıldı. Yeni sezon formalarımız, bugün adidas yetkili satış noktaları, shop.adidas.com.tr/besiktas adresi ve Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunuldu.
 
Formalarımızın satışa çıkmasıyla başlayan #başkarenkyok kampanyası, dergi ilanı, vitrin, mağaza içi iletişim materyalleri, dijital ve sosyal medya iletişimi ve PR içerikleri ile de destekleniyor olacak.
 
Futbol Takımlarımızın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği formalar
 
İç Saha Forması:
İç Saha Formamızın tasarımında kulübümüzün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınıyor. adidas’ın 2015-16 futbol sezonuna ait tasarım dili ve unsurlarının yansıdığı forma kalkık polo yaka tasarımı ile öne çıkıyor. Futbolcularımızın performansına üst düzey katkı sağlayacak teknolojiye sahip adidas 2015/16 İç Saha Formamız, hem siyah, hem de beyaz şort ve çorapla kombinlenebiliyor. Omuz bölümünde adidas’ın simgesi üç bantın yer aldığı formamızın yine omuz bölgesinde nefes alan meş paneller bulunuyor.  Kol uçları ve alt bölümünde yer alan meş katman ise formamıza modern ve sade bir şıklık yaratıyor. 
 
Çubuklu Forma:
Taraftarımızın özlemle beklediği Çubuklu Forma, 2015/16 futbol sezonunda taraftarlarlarımızla  yeniden buluşuyor. adidas’ın 2015-16 futbol sezonu tasarım dilini yansıtan forma bisiklet yakası ile öne çıkıyor.  Formanın arkasındaki isim ve numara penceresinin hemen altında yer alan çubuklu panel ile formanın ön alt bölümündeki beyaz bant klasik görünüme fark katıyor.
 
3. Forma:
adidas’ın sade ve zengin tasarımları, 2015/16  3. Formamız için bir araya geliyor,  “Siyah Formamız”, yeni futbol sezonu için göz alıcı bir görünümle tasarlanıyor.  V-insert yakalı formanın kol uçları ve alt bölümünde yer alan beyaz bantlar 3. Formanın şıklığını tamamlıyor.
 
A Futbol Takımımızın 2015-2016 futbol sezonunda giyeceği yeni formalar, adidas’ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan ClimaCool®  teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.
 
adidas formalarda kullanılan FORMOTIONTM teknolojisi ise, sunduğu özel dikiş ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı artırıyor.
 
2015/16 sezonu yetişkin formalarımız 139TL, çocuk formaları ise 105TL’lik satış fiyatıyla, tüm Kartal Yuvası mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuldu.