HABERLER

23.04.2015

FUTBOL AKADEMİ

'Beşiktaş Tarihinde Bir İlke İmza Atmak İstiyoruz'

Kadın Futbol Takımımızın başarılı oyuncuları Gizem Gönültaş ve Ayşe Şevval Ay, Kadınlar 3. Lig Yarı Final mücadelesi öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin kupayı alarak 2. Lig’e çıkmak olduğunu belirten Gizem Gönültaş, "Hazırlık dönemimizi çok iyi geçirdik. Son oynadığımız Fatih Vatan Spor maçından bugüne kadar performansımızın üzerine eklemeler yaptık. Geçen haftalarda Ataşehir Belediye ile oynadığımız hazırlık maçlarında antrenmanda çalıştığımız oyun sistemini sahaya yansıttık ve maç havasından uzaklaşmadık. Yeteneklerimizin üzerine koyarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımımızda genel olarak iyi bir ortamımız var. Sakat oyuncularımız düzeldi. Özellikle Ayşe Şevval, play-off maçlarında çok fazla zaman alamamıştı ama onun da sakatlığının düzelmesiyle takım ayrı bir güç kazandı. Yarı finalde kiminle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Grubumuzda 2 Doğu ve 1 Akdeniz takımı bulunuyor.  Ama biz iyi bir şekilde çalıştığımız için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hedefimiz şampiyonluk, başka birşey düşünmüyoruz. 2. Lig’e kupayı alıp şampiyon olarak çıkmak istiyoruz" dedi.
 
 
Ayşe Şevval Ay; ’Beşiktaş tarihinde Kadın Futbol Takımı’nın ilk kupasını müzemize götürmek istiyoruz.’
 
"Güzel bir sezon geçirdik. 3. Lig’de 14 haftada elimizden gelenin en iyisini yaparak play-off’a kaldık. Tüm sezon boyunca Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapan tüm takım arkadaşlarıma, desteklerini bizden esirgemeyen başta Başkanımız Fikret Orman ve tüm yönetim kurulumuza, Futbol Özkaynak Düzeni Teknik ve İdari kadromuza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Play-offlarda sakat olduğumdan dolayı çok fazla katkı sağlayamadım ama şuan bir sakatlığım bulunmuyor. Şimdi önümüzde yarı final gibi önemli bir mücadele bulunuyor. Tüm takım olarak yarı finale odaklandık. Beşiktaş, ilklerin kulübü ve bizde bir ilke imza atarak Beşiktaş tarihinde Kadın Futbol Takımı’nın ilk kupasını kazandırmak istiyoruz. Kayseri’de bulunan tüm taraftarlarımızı desteğe davet ediyorum. Onların desteği olduğu sürece kupayı müzemize götüreceğimize inanıyorum."