HABERLER

14.04.2015

GÜNCEL HABERLER

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nden Başkanımız Fikret Orman'a Ziyaret

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkanımız Fikret Orman’ı ziyaret etti.

Başkanımız Fikret Orman, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Erdoğan ve dernek üyelerini Akaretler’deki kulüp binamızda ağırladı.
 
Ziyarette; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Taraftarlar ve Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubelerimiz'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ile Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan da yer aldı.
 
Sıcak bir ortamda geçen ziyaretin sonunda Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erdoğan, Başkanımız Fikret Orman’a yaptıkları 'Sporda Şiddete Hayır' adlı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi ve günün anısına şilt ile plaket takdim etti.
 
Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin 25. yılını kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkanımız Fikret Orman, “Çok önemli bir derneğimiz. Beşiktaş’ın Ankara’da çok taraftarı var. Anadolu Beşiktaşlılar Derneği de bir görev değişikliği yaptı. Yücel Biçer başkan 2 dönem başkanlık yapmıştı. Şimdi görevi aynı yönetim kurulundaki mesai arkadaşı, değerli kardeşim Kemal’e bıraktı. Görev değişikliğinden dolayı yönetim kurulu bizi ziyarete geldi. Kemal, inanılmaz bir Beşiktaşlı, iyi bir işadamı. Beşiktaş’ı da iyi temsil edeceğine inandığımız bir arkadaşımız. Ne yapmamız gerektiğini konuştuk, sohbet ettik. Güzel 1-2 saat geçirdik. İnşallah iyi şeyler yapacaklar. Onlara güveniyoruz, Beşiktaş’ı iyi temsil edeceklerine inanıyoruz. Sporda şiddetle ilgili başlattıkları bir proje vardı. Bununla ilgili bana bir şilt takdim ettiler. İyi şeyler yapıyoruz, Beşiktaş’ı her yerde iyi temsil etmeye çalışıyoruz. Geçenlerde bir dernek toplantısında söyledim Beşiktaş, en önemli sivil toplum örgütüdür. Tek işimiz spor değil, insanlığa olabildiğince hizmet etmek. Bu hizmetleri de derneklerimiz üzerinden yapıyoruz. Anadolu Beşiktaşlılar Derneği 25 yıldır faaliyette ve başarılı bir dernekler. Başarılarının devamını diliyorum. Bizleri ziyaret ettikleri için camiam adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Sporda şiddeti önlemek adına Avrupa Birliği kapsamında projeleri olduğunu belirten Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Erdoğan, şunları söyledi:
 
“Çok mutluyuz. 25 yıllık bir dernek, çok önemli başkanlarımız oldu. Sivil toplum örgütü olarak çalışılmış. Bizim amacımız Beşiktaş’ın adının geçtiği her yerde biz de olalım. Beşiktaş’ın gücüne güç katmaya geldik. Zaten güçlü bir camiayız, bizler de elimizden geleni yapacağız. Ankara, Türkiye’nin başkenti önemli üyelerimiz var. Biz, onlarla birlikte Beşiktaş için ne yapabilirsek mutlu oluruz. Başkanımızın da ifade ettiği gibi sporda şiddet çok önem arz ediyor. Bu konu gündeme gelmeden önce yönetici arkadaşlarımızla beraber sporda şiddet projesi geliştirmiştik. Genç arkadaşlarımızı eğittik, sporda şiddeti nasıl önleriz, kendilerini nasıl kontrol ederler. Arkadaşlarımız da kendi arkadaşlarını eğittiler. Geniş bir taraftar grubu oluştu. Onlar stadlara gelip hadi bağıralım kavga edelim derken, şimdi sakinleştirmeye başladılar. Baktık ki faydalı oluyor. Avrupa birliği projesi olarak tekrar kapsamını genişlettik. Barcelona olsun Liverpool olsun Avrupa’daki önemli taraftar gruplarıyla birlikte ortak çalışmalar yapıp sporda şiddet nasıl önleniyor onları göstermek. Onların taraftarlarına da Türkiye’de Beşiktaş’ı tanıtmak. Bakarsınız Beşiktaşlı taraftarlar Liverpool maçına giderler, Liverpool taraftarları Beşiktaş’ı desteklerler. Spor, centilmenliktir. Başkanımız da centilmen biri olarak bizlere öncülük ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”