HABERLER

25.03.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası'nda Yarı Final'e Yükseldi

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Maliye Milli Piyango'yu deplasmanda 33-26 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Ankara THF Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş Mogaz Takımımız; Mesut, Nincevic, Rasic, Volkan, Ramazan, Kubilay ve Tolga ilk yedisiyle başladı.

Mücadele iki takımında oyunda üstünlük kurmasa çabasıyla başladı. Karşılıklı gollerle oyun dengede seyretti ve ilk yarı 15-15 beraberlikle sonuçlandı.

İlk yarıya oranla ikinci yarı hücumda daha etkin olan ve savunma güvenliğini elinden bırakmayan siyah-beyazlılarımız art arda bulduğu gollerle farkı açtı ve üstünlüğü eline aldı. Oyunun sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş Mogaz Takımımız, Spor Toto Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Maliye Milli Piyango'yu 33-26 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Maliye Milli Piyango karşısında Beşiktaş Mogaz Takımımız adına en skorer oyuncu 9 golle David Rasic olurken onu 5 golle Tolga Özbahar ve Ivan Nincevic, 4 golle de Ramazan Döne ile Uğur Çoban takip etti.

Spor Toto Türkiye Kupası'nda yarı final kuraları 31 Mart salı günü çekilecek. Beşiktaş Mogaz Takımımızın muhtemel rakipleri; Anafen Koleji, Kayseri Rainbow ve Ankara Bş. Bld.