HABERLER

Beşiktaş Travel’dan Kamuoyuna Önemli Duyuru

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada yer alan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu ve Beşiktaş Travel’ı karalamaya ve Beşiktaş’ın büyük başarısını gölgelemeye çalışır çabalar nedeniyle,  bu duyuruyu yapma zorunluluğumuz doğmuştur.

Beşiktaş Travel, 2014 yılında bizzat Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun talebi üzerine kurulmuş olup münhasıran Beşiktaş Camiasına hizmet vermektedir. Dünya ve Türkiye’de  birçok spor kulübü bu şekilde farklı seyahat acenteleri ile koordineli çalışmaktadır ve bu durum kulüplerin kurumsallaşmasındaki adımlardan biridir.

Beşiktaş Travel da Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun talebi ile kurulmuş olup, kuruluş amacı da bizzat Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fikret Orman tarafından belirtildiği üzere  maddi katkıdan çok deplasmanlarda daha kuvvetli, daha organize ve birliktelik içinde olmayı sağlamaktır. Nitekim Beşiktaş Travel hep bu amaçla hareket etmiş ve amacı hiçbir zaman kar etmek olmamıştır. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nun amaçladığı şekilde bir portal oluşturulmuş, taraftarın güvenilir ve en uygun şekilde maçlara gidebilmesi sağlanmıştır.

Gerek Avrupa gerekse yurtiçi maçlarına Beşiktaş Travel tarafından ayrı programlar düzenlenmiş, taraftarın bu maçlara en ekonomik şekilde katılması temin edilmiştir. Nitekim bazı maçlarda yeterli katılım olmamasına rağmen zarar Beşiktaş Travel tarafından karşılanmak suretiyle, taraftarın maçlara katılması ve takımını yalnız bırakmaması sağlanmıştır. Örneğin Sırbistan’da oynanan Partizan maçına 189 kişilik uçak kiralanmış ancak yarı yarıya doluluk sağlanmasına karşın kulübe ve taraftara herhangi bir ek maliyet yansıtılmamıştır.

Beşiktaş Travel’ın kuruluş amacı bilet satmak ve bu şekilde kar etmek değildir. Amaç, bilet alan taraftarı en uygun fiyatla konforlu bir şekilde maçlara götürmek ve gidilen destinasyonları tanımalarını sağlamak, her konuda taraftarın yanında yer almak ve taraftarı memnun ederken bir yandan da kulübe katkı sağlanmaktır. Bugüne kadar taraftardan bu yönde hiçbir olumsuz geri dönüş olmaması da verdiğimiz hizmetin kalitesini ve doğruluğunu kanıtlamaktadır.

Club Brugge maçı ile ilgili olarak özellikle sosyal medyada yer alan maç biletlerinin Beşiktaş Travel tarafından alındığı ve karaborsa olarak satıldığı yönündeki karalamanın gerçek Beşiktaş taraftarlarından gelmediğinin bilincindeyiz. Bu tür iddialar bu işten haksız kazanç sağlamaya çalışan kişiler tarafından ileri sürülmekte ve Beşiktaş Camiası yanlış  yönlendirilerek gerek Beşiktaş JK Yönetim Kurulu gerekse de Beşiktaş Travel aleyhinde kamuoyu yaratılmaya çalışılmaktadır.

Bu durum bile Beşiktaş Travel’ın yaptığı hizmetlerin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu ile Beşiktaş Travel arasındaki ilişki gayet şeffaftır.  Club Brugge maçı biletleri bundan önceki tur programlarında da olduğu gibi Beşiktaş JK tarafından belirlenen tutar neyse aynı tutardan alınmış, bedeli kulübe ödenmiş ve  üzerine hiçbir kar konulmadan misafirlerimize aynı fiyatla sunulmuştur.Karaborsayı önlemek adına da daha önceki programlarımızda olduğu gibi biletler şirketimizde tutulmakta olup satış yapılan kişilere havaalanında kişiye özel olarak düzenlenip teslim edilecektir.

Club Brugge maçı ile ilgili olarak stat kapasitesi doğrultusunda Beşiktaş JK’ya verilen kontenjan 1350 bilettir. Taraftarlardan daha kuranın çekildiği gün tarafımıza çok yoğun talep gelmesine karşın kulüpten 450 adet bilet alınabilmiştir. Bu biletler de öncelikli olarak basın mensupları, kongre üyeleri, takımın maçlarını her hal ve şartta takip eden Beşiktaş sevdalıları öncelikli olmak üzere rezervasyon sırasına göre ayrılmış ve katılan kişilerin talepleri dikkate alınarak 399 Euro’dan başlayan fiyatlarla aşağıda belirttiğimiz detaylar doğrultusunda  4 farklı tur programı düzenlenmiştir.

Bu bedelin içine uçak biletleri, konaklama,  transferler ve rehberlik hizmetleri dahildir. Aynı zamanda bu bedel üzerinden Beşiktaş JK’ya da katkı sağlanmaktadır. Taraftar tek başına sadece maça gitmeye kalksa 400 Euro uçak bileti ücreti ödeyecekken ve belki de uçak bulamayacakken Beşiktaş Travel sayesinde hem maça uygun fiyatla gitmesi, hem de kulübüne destek olması sağlanmıştır. Görüldüğü üzere Beşiktaş Travel olarak amaç daha çok taraftarı en uygun fiyatla, en uygun şartlarla maçlara götürmek taraftarlar arasında birliktelik duygusunu oluşturmak ve takımın her açıdan yanında olmaktır. Beşiktaş Travel sayesinde karaborsa biletin de önüne geçilmiş tabii ki bu da bazı odakları rahatsız etmiş olacak ki Beşiktaş JK ve Beşiktaş Travel’ı karalamaya yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Beşiktaş Travel olarak bu karanlık odaklara boyun eğmeyeceğimizi her hal ve şartta Beşiktaş taraftarının yanında olacağımızı içimizdeki Beşiktaş sevgisi ile taraftara en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğimizi saygılarımızla kamuoyuna  duyururuz.

Beşiktaş Travel


Club Brugge Maçı (UEFA Avrupa Ligi Eleme maçı ) Program Detayları;

1.Charter (Özel Uçak) CAI 1903 – 11.03.2015 Sabah Gidiş / 12.03.2015 Maç Sonrası Dönüş 189 Kişi

2.Charter (Özel Uçak) CAI 2013 -  11.03.2015 Öğleden Sonra  Gidiş / 12.03.2015 Maç Sonrası Dönüş 189 Kişi

OHY (ONUR HAVA YOLLARI ) -       11.03.2015  11.15 Gidiş  /13.03.2015 14.55  42 Kişi

PGS (PEGASUS HAVAYOLLARI)-     11.03.2015   10.20 Gidiş / 13.03.2015 23.55 40 Kişi