HABERLER

07.03.2015

VOLEYBOL

Beşiktaş:1 Ziraat Bankası:3

Erkek Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi’nin 20. haftasında Ziraat Bankası'na 3-1 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan mücadeleye Erkek Voleybol Takımımız; Leonardo Caldeira, Adriano Lamb, Niels Klapwijk, Ahmet Arslan, Ferhat Akdeniz, Mustafa Kırıcı ve Ahmet Karataş (Libero) ile başladı.

Karşılaşmaya her iki takım da iyi başlarken hücumda daha etkin görünen Ziraat Bankası ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Teknik molanın ardından ekibimiz toparlanırken özellikle Niels Klapwijk etkili servisleriyle sayılar kazandı. Leonardo Caldeira'nın da hücuma katkı vermesiyle ikinci teknik molaya 16-13 önde girdik ve seti 25-17 kazandık(1-0).

Maçın ikinci setinin ilk bölümü yine yüksek mücadeleye sahne oldu. Siyah-beyazlılarımız teknik molalalara 8-6 ve 16-10 geride girdi. Bu sette Ziraat Bankası'nın iyi oyununa karşılık veremedik ve seti 25-16 kaybettik(1-1).

Takımımız üçüncü sete de iyi başlayamadı ve hücumda yaptığı basit hatalar ile teknik molaya 8-3 geride girdi. Teknik molanın ardından oyuna ağırlığını koyan Ziraat Bankası farkın kapanmasına izin vermedi ve ikinci teknik molaya 16-9 öne girdi ve seti 25-17 kazandı(1-2).

Mücadelenin dördüncü ve son setine iyi başladık ve art arda sayılar kazandık ancak Ziraat Bankası aradaki farkı kapattı ve ilk teknik molaya girilirken skor 8-6 Ziraat Bankası lehine oldu. Daha sonra oyunun kontrolünü bırakmayan Ziraat Bankası ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi ve seti 25-19 maçı da 3-1 kazandı.

Öte yandan her iki takım da maç öncesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü açtıkları pankart ile kutladı.