HABERLER

06.03.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Oyuncuları Öğrencilerle Buluştu

Beşiktaş Mogaz Takımımızın başarılı oyuncuları Ramazan Döne, Ercan Aşıkoğlu ve Yunus Özmusul, Çamlıca Doğa Koleji’nde öğrencilerle buluştu.

Çamlıca Doğa Doleji’nde sıcak bir ortamda gerçekleşen seminerde oyuncularımız Ramazan Döne, Ercan Aşıkoğlu ve Yunus Özmusul, öğrencilerin sorularını cevapladı ve onlarla keyifli dakikalar geçirdi. Seminer sonunda Çamlıca Doğa Koleji Hentbol Takımı oyuncuları tarafından oyuncularımıza çiçek takdim edildi.
 
Öğrencilerle buluşmaktan büyük bir keyif aldıklarını belirten oyuncularımız internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Türk hentbolunun gelişmesi açısından bu tür organizasyonların artmasını isteyen Ramazan Döne, ‘’Hem hentbolu duyurmak hem de Beşiktaş Mogaz Takımımızı tanıtmak açısından iyi bir söyleşi oldu. Bu tür organizasyonların bence daha fazla olması gerekmekte. Çünkü hentbol olarak Türkiye'de gerideyiz. Okullara gidip hentbolu anlatmak her zaman iyidir. Hentbolun inşallah bundan sonra daha da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Özellikle bu sene bizim Avrupa'daki başarımız Türk hentbolu açısından bir dönüm noktası oldu. İnşallah bundan sonraki senelerde de diğer takımlarında aynı şekilde mücadele etmeleri ve takım kurmalarını diliyorum" diye konuştu.
 
Hentbolu sevdirmeyi hedeflediklerini belirten Ercan Aşıkoğlu, ise şunları söyledi: ‘’Böyle seminerlerde her davet edildiğimiz yere gidiyoruz. Öğrencilere hentbolu ve güzelliklerini anlatmaya çalışıyoruz. Öğrencilerle güzel bir ortamda vakit geçirdik. Özel hayatımızdan ve hentbol kariyerimiz üzerine güzel sorular sordular. Bizde onlara bu bilgileri aktarmaya çalıştık. Öğrencilerimize maçlarımıza davet ettik. İnşallah Türk hentbolunu ve Beşiktaş Mogaz’ı herkese sevdirmeyi başarırız.’’
 
Eğlenceli vakit geçirdiklerini belirten Yunuz Özmusul, ‘’Bizim için çok güzel bir söyleşi oldu. Öğrencilerin ilgisi, heyecanı ve burada onlarla birlikte olmak bizleri de heyecanlandırdı. Çok güzel sorular hazırlamışlar. Eğlenceli vakit geçirdik. Sürekli antrenman ve maçların dışında farklı bir organizasyon oldu. Bu tür organizasyonlar hentbolu tanıtmamız açısından bizlere daha çok yardımcı oluyor. Bizleri ağırladıkları için öğretmenimiz Esin Aşıkoğlu’na ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum" dedi.