HABERLER

01.03.2015

VOLEYBOL

Beşiktaş:0 İlbank:3

Bayan Voleybol Takımımız, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin 19. haftasında İlbank'a 3-0 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan karşılaşmaya Bayan Voleybol Takımımız; Pelin Emniyetli, Lynda Morales, Seray Altay, Ana Starcevic, Elif Başaran, Ayça Naz İhtiyaroğlu(libero) ilk altılısıyla başladı.

Karşılaşmaya iyi giren ekip rakip İlbank oldu ve ilk teknik molaya 8-5'lik üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında daha etkili bir oyun sergileyen ekibimiz oyuna denge getirse de İlbank ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. İkinci teknik mola sonrasında seri yakalayan siyah beyazlılarımız skor olarak rakibini yakaladı. İlk setin son bölümünde başa baş bir mücadele vardı ama İlbank ilk seti 25-21 aldı(0-1).

İkinci sete daha tempolu ve daha organize giren ekibimiz ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Teknik mola sonrasında rakip İlbank takibini sürdürdü ve ikinci teknik molaya 16-14 girildi. İkinci setin sonunda kıyasıya bir mücadele vardı. Ekibimiz file önünde Seray Altay ve Gabi Koeva'yla etkili oldu ancak İlbank iyi oyun kurdu ve ikinci seti de 27-25 aldı(0-2).

Üçüncü sete de özgüvenle giren rakip İlbank oldu ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik mola sonrasında oldukça üstün bir performans sergileyen İlbank ikinci teknik molaya da 16-7 üstünlükle girdi ve arka arkaya bulduğu seri sayılarla bu seti de 24-10 kazandı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.