HABERLER

25.02.2015

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:10 Sakarya Bayan Futbol Spor:0 (Kadın Futbol)

Kadın Futbol Takımımız, Kadınlar 3. Ligi 13. hafta maçında Sakarya Bayan Futbol Spor’u 10-0 mağlup etti.

BJK Çilekli Tesisleri’nde oynanan mücadeleye takımımız; Müge İnan, Safa Merve Nalçacı, Beyzanur Ada, Ayşe Şevval Ay, Sevilay Saygı, Özge Çamurcu, Zeynep Gamze Koçer, Gizem Gönültaş, Ayşe Nihan Üçerler, Başak Gündoğdu ve Buse Budak ilk onbiriyle başladı.
 
İlk yarıya baskılı başlayan ekibimiz, orta alanda tempolu bir oyun sergileyerek rakibinin oyun kurmasını engelledi. Ekibimiz, kanatlardan geliştirdiği ataklarla Başak’ın 15. dakikada attığı golle skoru 1-0’a getirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ekibimiz, orta alanda Buse ile ataklara yön verdi. Başak, 22. dakikada kendisinin ve takımımızın 2. golüne imza attı. 30. dakikada Buse, rakibiyle girdiği mücadele sonucunda sakatlanarak oyunu terk etti. Etkili bir oyun sergileyen takımımız, Gizem’in ceza sahası dışından attığı golle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya moralli başladı. Skor avantajını iyi kullanan takımımız, rakibin ataklarına engel oldu. Sevilay ve Özge ile savumada iyi bir ikili oluşturan ekibimiz, rakibine pozisyon vermedi. Üstün bir oyun sergileyen ekibimiz ikinci yarıda, Gamze (2), Dilek, Gizem (3) ve Nihan’ın golleriyle sahadan 10-0’lık galibiyetle ayrıldı.