HABERLER

21.02.2015

VOLEYBOL

Beşiktaş:0 Halkbank:3

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 18. hafta maçında Halkbank'a 3-0 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan karşılaşmaya Erkek Voleybol Takımımız; Leonardo Caldeira, Adriano Lamb, Niels Klapwijk, Mustafa Kırıcı, Ferhat Akdeniz ve Ahmet Karataş(Libero) ile başladı.
 
Karşılaşmaya iyi giren ekip rakip Halkbank oldu ve ilk teknik molaya 8-4'lük üstünlükle girmeyi başardı. Mola sonrasında performans arttıran siyah beyazlılarımız oyunda dengeyi sağladı ve durumu 9-8'e getirdi ama ikinci teknik molaya da 16-13 önde giren ekip Halkbank oldu. İkinci teknik mola sonrasında ekibimiz basit hatalar yapıp, oyun kurmakta zorlanınca Halkbank ilk seti 25-20 almayı bildi(0-1).
 
İkinci sete de yüksek tempoyla başlayan ekip Halkbank oldu ve ilk teknik molaya 8-4'lük üstünlükle girdi. Teknik mola sonrasında da üstün oyununu devam ettiren ekip Halkbank'tı ve siyah beyazlılarımız rakibine cevap veremedi. Halkbank ikinci teknik molaya da 16-8 üstünlükle girmeyi başardı ve aradaki farkın kapanmasına izin vermeyerek ikinci seti de 25-19 aldı(0-2).
 
Üçüncü sete daha organize başlayan ekip siyah beyazlılarımız oldu ve ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Bu sette hata yapmayıp, daha iyi oyun kurmayı başardık ve ikinci teknik molaya da 16-15 üstünlükle girdik. Başa baş ve heyecanlı bir mücadeleye sahne olan üçünsü setin sonunda oyunu kontrol eden ekip Halkbank oldu ve seti alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.