HABERLER

20.02.2015

FUTBOL

Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 21. haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İstanbul'u etkisine altına alan kar yağışında, 35 santimetreyi bulan kar kalınlığı ile beraber tamamen kapanan antrenman sahaları yoğun bir çalışma sonucu temizlendi ve futbolcularımız için iyi bir çalışma ortamı oluşturuldu. Teknik direktörümüz Slaven Bilic de bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Antrenmana, tedavilerine devam edilen Alexander Milosevic, İsmail Köybaşı, Tolga Zengin ve bireysel program dahilinde çalışan Cenk Tosun katılmadı.

Teknik direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncularımız salonda streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise pas çalışması, minik kale maç, 5-2 çalışması ve tekrar yapılan minik kale maçla antrenmanı bitirdi.

Siyah-beyazlılarımız hazırlıklarını yarın saat 15:00'te yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra özel uçakla Eskişehir'e giderek kampa girecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu