HABERLER

18.02.2015

VOLEYBOL

Meftun Eren:'Takımıma inanıyorum ve güveniyorum'

Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, Cumartesi(21 Şubat) günü oynayacağımız Halkbank maçı ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Erkeler Voleybol 1. Ligi'nde İnegöl Bld. ve Gümüşhane Torul Gençlik galibiyetleri ile iki hafta üst üste galibiyet alarak iyi formunu devam ettiren Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, takımımızın son dönemdeki iyi formuna dikkat çekti. Meftun Eren, ligin 18. haftasında oyanaycağımız Halkbank mücadelesi ile igili de konuşurken, "Sezonun ikinci yarısı başladığından bu yana iyi formumuz devam ediyor. Yenildiğimiz maçlardan bile puan alarak ayrıldık. İkinci yarıda 4 galibiyet aldık. Hafta sonu Halkbank ile oynayacağız ve zor bir rakip. Ligde şu ana dek mağlubiyeti bulunmuyor. Dün akşam da çok güzel bir galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nde altılı play-off turuna kaldılar. Gönlümüz onlarla beraberdi ve onları başarılarından dolay tebrik ederiz ama hafta sonu Beşiktaş İntegral Arena'da onlara bir sürpriz yaşatmak istiyoruz. Maça hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mücadelede bizim nasıl oynayacağımız kadar onların da nasıl oynayacağı önemli. Ben takımıma inanıyorum, güveniyorum. Özellikle evimizde oynadığımız maçlarda bütün mücadele gücümüzü ortaya koyuyoruz. Bu hafta da böyle olacak. Zor bir maç olmasına rağmen ben güzel bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Traftarlarımızın verdiği desteğe de değinen Meftun Eren, Halkbank karşısında da onlara çağrıda bulunurak salonu doldurmalarını istedi.