HABERLER

08.02.2015

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 İnegöl Bld.:0

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 16. hafta maçında İnegöl Bld.'yi 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Leonardo Caldeira, Adriano Lamb, Niels Klapwijk, Mustafa Kırıcı, Mithat Uykan ve Ahmet Karataş(Libero) ile başladı.

Karşılaşmaya iyi giren siyah beyazlılarımız hücum organizasyonlarında etkili oldu ve ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Mola sonrasında da oyundaki kontrolünü devam ettiren ekibimiz ikinci teknik molaya da 16-11 üstün girmeyi başardı. İkinci teknik mola sonrasında İnegöl Belediyesi oyunda dangeyi kurmayı başarsa da Erkek Voleybol Takımımız ilk seti 25-22 kazandı(1-0).

İkinci setin ilk bölümünde başa baş bir mücadele vardı. Bu bölümde performans arttıran İnegöl Belediyesi ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Mola dönüşü Niels Klapwijk'in smaç sayılarıyla etkili olmayı deneyen ekibimiz savunmada basit hatalar yapınca ikinci teknik molaya da 16-12 geride girdi. İkinci teknik mola dönüşünde daha konsantre bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız oyunda dengeyi sağladı. İkinci setin sonunda öne geçen Erkek Voleybol Takımımız hata yapmayarak bu seti de 25-19 kazanmayı bildi(2-0).

Maçın üçüncü ve son setine de iyi ve tempolu giren ekibimiz ilk teknik molaya 8-5 üstünlükle girdi. Mola sonrasında da üstün oyununu devam ettiren ekibimiz rakibine şans tanımayarak üçüncü seti de 25-20 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.