HABERLER

06.02.2015

GÜNCEL HABERLER

Gazi Akınal için Kulüp Binamızda Tören Düzenlendi

Önceki gün vefat eden eski başkan ve divan kurulu başkanlarımızdan merhum Gazi Akınal için, bugün kulüp binamızda tören düzenlendi.

Törene İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar, Denetim Kurulu Başkanımız Feyyaz Tuncel, Disiplin Kurulu Başkanımız Yavuz Özeren, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Halut Mete, eski Başkanlarımızdan Serdar Bilgili, eski İkinci Başkanlarımızdan Metin Keçeli ile Murat Aksu, eski yöneticilerimizden Yılmaz Ekergil, Kulüp Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, ailesi, yakınları ve kulüp çalışanlarımız katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ahmet Nur Çebi, üzüntülerini bildirdi ve camiamıza sabır diledi. Çebi, "Değerli büyüklerim, dostlarım ve değerli Beşiktaşlı kardeşlerim. Sayın, çok değerli rahmetli başkanımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Beşiktaş çok büyük bir camia. Yaşayanlarımız ve kaybettiklerimiz hepsiyle bir bütünüz. Rahmetliye Beşiktaş'a verdiği hizmetler için minnettar olduğumuzu buradan saygıyla arz etmek istiyorum. Kendisi kulübümüze başkanlık yapmıştır. Kendisi divan başkanlığı yapmıştır. Buradaki ilk lokalimizi açan kişidir. Hizmetleri için buradan tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah'tan kendisine rahmet diliyorum ve camiama da sabırlar diliyorum. Acınızı paylaşıyorum, acımız hepimizin acısıdır. Bizi ortak değerlerde buluşturan konular ortak olabilmektir; acılara da tatlı günlere de. Bugün de böyle acı bir gün yaşıyoruz. Kendisine tekrar Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

1977-1979 ve 1979-1980 yıllarında iki dönem Beşiktaşımızın Başkanlığını yapan, 2000-2002 yılları arasında ise Divan Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen, camiamızın duayenlerinden Gazi Akınal, 1920 yılında Gaziantep'te doğmuştu.

Merhum Akınal'a Allah'tan rahmet, camiamıza, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.