HABERLER

04.02.2015

BASKETBOL

Basketbolcularımız Tuğba Taşçı ve Esra Erden Atacan'dan Açıklamalar

Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularından Tuğba Taşçı ve Esra Erden Atacan, yarın(5 Şubat) oynayacağımız İstanbul Üniversitesi BGD maçı ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

EuroCup Çeyrek Final ilk maçında İstanbul Üniversitesi BGD ile karşılaşacak Kadın Basketbol Takımımız'ın başarılı basketbolcuları Tuğba Taşçı ve Esra Erden Atacan maçla ilgili konuştu.

Tuğba Taşçı:'Kupayı kazanmak istiyoruz'
Zorlu mücadeleye çok iyi hazırlandıklarını ve turu geçmek istediklerini belirten Tuğba Taşçı, "Takım olarak hedefimiz kupaya uzanmak. Kupayı kazanmak için ise öncelikle bu turu geçmeliyiz. Hafta boyunca bu maça hazırlandık ve artık maç saatini bekliyoruz. İsyanbul Üniversitesi BGD bildiğimiz, tanıdığımız bir takım. Tek hedefimiz galibiyet" ifadelerini kullandı.

Esra Erden Atacan:'Hedefimiz galibiyet'
Esra Erden Atacan ise maç ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek, "Öncelikle şunu söylemek istiyorum; EuroCup’ta iki Türk takımı karşı karşıya geliyor ve bu gerçekten gurur verici bir şey. Eşeleşmeye ve maça gelecek olursak, avantajlıyız çünkü karşımızdaki takımı ve oyuncuları tanıyoruz. Maçla ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hedefimiz kesinlikle galibiyet. Turnuvada çeyrek finale kadar yükseldik ve devamını da getirebiliriz. Sonuna kadar devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.