HABERLER

25.01.2015

VOLEYBOL

Galatasaray Daikin:3 Beşiktaş:2

Bayan Voleybol Takımımız, Voleybol 1. Ligi'nin 14. haftasında deplasmanda Galatasaray Daikin'e 3-2 mağlup oldu.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Selime İlyasoğlu,  Sinem Barut, Seda Türkkan, Gina Mambru, Lynda Morales, Ayça Naz İhtiyaroğlu(Libero) ile başladı.
 
Karşılaşmaya Galatasaray Daikin oldukça iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Mola sonrasında toparlanan ve daha organize ataklar geliştiren ekibimiz ikinci teknik molaya 16-15 önde girmeyi başardı. İkinci teknik mola sonrasında oldukça çekişmeli bir ilk set yaşandı ve siyah-beyazlıllarımız ilk seti 25-22 aldı(0-1).
 
İkinci sette oyuna iyi başlayan ekip yine Galatasaray Daikin oldu ve rakibimiz ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Bu mola sonrasında performans ve tempo artıran ekibimiz ikinci teknik molaya 16-15 üstünlükle girmeyi başardı. Bu dakikadan sonra karşılıklı sayılar ve ataklarla geçen sette üstünlük Galatasaray Daikin'de kaldı ve seti 27-25 kaybettik(1-1).
 
Maçın üçüncü setinin başında ekibimizin net bir üstünlüğü mevcuttu ve ilk teknik molaya 8-2 önde girmeyi başardık. Mola sonrasında toparlanan Galatasaray Daikin oyuna denge getirdi ama siyah-beyazlılarımız ikinci teknik molaya 16-14 üstünlükle girdi. Mola sonrasında rakibin temposuna karşılık veremeyen ekibimiz seti 25-23 kaybetti(2-1).
 
Dördüncü sette ise Galatasaray Daikin ilk teknik molaya 8-5, ikinci teknik molaya da 16-15 üstünlükle girdi. İkinci mola sonrasında özellikle Gina Mambru'nun servis sayılarıyla kendine gelen ekibimiz seti 25-23 kazanmayı başardı(2-2).
 
Tie-break setine giden maçta siyah-beyazlılarımız iyi oynamasına rağmen seti 15-10, maçı da 3-2 kaybetti.