HABERLER

12.01.2015

BASKETBOL

Cengiz Üçyürek: ‘Basketbol altyapıdan birçok oyuncuyu A takıma kazandırdık’

Basketbol Altyapı Şube Koordinatörümüz Cengiz Üçyürek, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Basketbol Altyapı Şube Koordinatörümüz Cengiz Üçyürek, A takıma oyuncu kazandırma ve geleceğe yatırım yapma prensipleri doğrultusunda organize bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
 
Yaptıkları çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını bildiren Üçyürek, ‘Genç erkek takımımızdan; Enes Berkay Taşkıran ve Ömer Utku Al ile genç bayan takımımızdan; Buse Özek, Sevgi Uzun, Zeynep Canbaz ve Meltem Avcı A takım kadrosunda boy göstermektedirler. Bununla beraber bayan ve erkeklerde küçük, yıldız, gençler kategorilerinde 6 takımla mücadele etmekteyiz. Kadroların hemen hepsinde bir sonraki sezona yatırım amaçlı bir yaş ufak sporcularımız ile müsabakalara çıkılmaktadır. Sezonun neredeyse yarısına geldiğimiz bu dönemde tüm kategorilerde takımlarımızın Türkiye Şampiyonalarına gitme mücadeleleri devam etmektedir” diye konuştu.
 
Altyapı çalışmalarının artarak devam edeceğini söyleyen Cengiz Üçyürek, hedeflerinin Beşiktaşımızın formasına yakışır şekilde mücadele edecek, terbiyeli sporcular yetiştirmek olduğunu dile getirdi.