HABERLER

08.01.2015

VOLEYBOL

Voleybolcularımız Leonardo Caldeira ve Yankı Uslu'dan Açıklamalar

Erkek Voleybol Takımımız'ın oyuncularından Leonardo Caldeira ve Yankı Uslu internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Leonardo Caldeira: 'Öncelikli hedefimiz Play-off'a kalmak'
Brezilyalı oyuncumuz Leonardo Caldeira, lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyerek, "Takımımız artık birbirini daha iyi tanıyor ve eskiye göre daha iyiyiz. Şahinbey maçını kazanarak ikinci yarıya başlamak istiyoruz çünkü farkı 10 puan açacağız. Bu fark play-off için yeterli olacaktır. Takım olarak öncelikli hedefimiz Play-off'a kalmak. Daha sonrasında da yükselebildiğimiz kadar yükselmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yankı Uslu: 'Şahinbey Bld. maçı çekişmeli olacak'
Başarılı oyuncularımızdan Yankı Uslu ise ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyleyerek, "İkinci yarı hazırlıklarımıza ilk yarının bitiminden sonra yaptığımız 5 günlük izinin ardından başladık. 5 gün uzun bir süre olduğundan dolayı antrenmanlar biraz sert başladı. İyi bir yükleme dönemi geçirdik. Son 1 haftadır da maç odaklı çalışıyoruz. Maça gelecek olursak; Şahinbey Bld. takımını ligin açılış maçında 3-0 yendik ama bu kimseyi yanıltmasın zira çok iyi bir takım. Tıpkı bizim olduğu gibi onların da hedef maçı. Kendi sahasında oynamanın avantajını kullanmak isteyeceklerdir. Skor ne olursa olsun çok çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Erkek Voleybol Takımımız'ın hedefleri hakkında da konuşan Yankı Uslu, "Puan tablosunda Halkbank ve Arkasspor haricindeki takımların puanları birbirlerine oldukça yakın. Bu yüzden galibiyet yüzdemizi artırırsak ilk dörde girebiliriz. Zaten ilk 6 sırayı alan takımlar Avrupa kupalarına gidiyor. Play-off'ta da iyi bir performans sergilersek Avrupa kupalarına katılacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.