HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımıza Ziyaret

Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi, Beşiktaş RMK Marine Takımımızı ziyaret etti.

Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi, Balıkesir Belediye Spor Kulübü mücadelesi için Balıkesir’de bulunan Beşiktaş RMK Marine Takımımızı konakladığı otelde ziyaret etti.
 
Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi Ege Başkanı Erdem Efe, Balıkesir Birimi Sorumlusu Refik İçöz ve Balıkesir Birimi Disiplin Sorumlusu Ozan Terzioğlu, Genel Menajerimiz Erdem Göksel ve İdari Menajerimiz Handan Karatekin ile sohbet etti. Sohbet sonunda Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi tarafından Genel Menajerimiz Erdem Göksel’e günün anısına plaket takdim edildi.
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımızın, yarın oynayacağı mücadele öncesinde gerçekleştirdiği antrenmanı takip eden Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi, oyuncularımızla sohbet etti ve antrenörümüz Tacettin Çıpa’ya günün anısına plaket takdim etti.
 
Ziyaretlerinde dolayı teşekkürlerini ileten Genel Menajerimiz Erdem Göksel, "Balıkesir’e her geldiğimizde can arkadaşlarımız, adeta öz kardeşlerimiz, Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi üyeleri her zaman bizleri ziyarete gelirler. Hediyeler getiriler ve maça hareket edeceğimiz zaman da takım otobüsümüzün önünde motorlarıyla birlikte kortej eşliğinde maçın oynanacağı salona kadar bize eşlik ediyorlar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlere en büyük hediyeleri sevgileridir. Bizde takım olarak kendilerini çok seviyoruz. Başkanımız Fikret Orman ve yönetim kurulumuz adına derneğimize teşekkür ediyoruz" dedi.
 
Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyeceklerini belirten Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği Balıkesir Birimi Başkanı Erdem Efe, "Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği olarak Beşiktaş RMK Marine Takımımızı Balıkesir’de karşıladık. Antrenmanı ziyaret ettik ve oyuncularımızla sohbet etme şansını bulduk. Yarın öğlen itibariyle takımımızı otelden alıp motosikletlerimizle kortej eşliğinde salona kadar götüreceğiz. Balıkesir’de Beşiktaş’ın olduğu her yerde desteğimizi vermeye çalışıyoruz. Bunu kendimize görev olarak edindik. Bu şekilde sürmeye devam edecektir" diye konuştu.