HABERLER

24.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

BJK Futbol Özkaynak Düzeni 1. Eğitim Kitabı Yayımlandı

Sporcu, ebeveyn ve antrenör ilişkilerini kuvvetli bir iletişim içerisinde sürdürmeyi ve geliştirmeyi amaçlayan ‘BJK Futbol Özkaynak Düzeni 1. Eğitim Kitabı yayımlandı.

Sporcu, ebeveyn ve antrenör üçgeni sporcunun gelişiminde oldukça önemli bir yer tutar. Bu üçgen arasındaki doğru iletişim, sporcunun spor ve futbol kariyerindeki adımların daha doğru ve sağlam atılmasını sağlar.

Avrupa ülkelerinde sporcu antrenör ebeveyn ilişkileri ile ilgili ciddi çalışmalar yapılmış ve sporcuların gelecekleri ile alakalı olumlu geçirecekleri sürecin başlangıcı buradan geçiyor.

Çocuk ve genç sporcunun gelişim safhasını en sağlıklı ve verimli geçirmek adına yapılan bu kitapta kısa ve öz bir dil kullanılmıştır. Konulara ve anlatıma uygun resimler seçilirken bireylerin el kitabını okurken zihinlerinde bir algı yaratabilmek istenmiştir.

Toplumumuzun genel problemi olan iletişim ve ikili ilişkiler konusunda genel olarak yaşanan sorunlara yönelik toplumun bakış açısını değiştirmek adına bir futbol altyapı organizasyonu olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz.

El kitabının ana başlığı sporcu, antrenör ve ebeveyn ilişkileri ile ilgili olup kısa olarak Kulübümüz vizyon ve misyonu ,futbol altyapı organizasyonun tanıtımı ve beslenme konusunda kısa bilgilendirmeler yapıldı.

El kitabı sporcularımız ve aileleri dışında İstanbul ve tüm Türkiye’nin çeşitli bölgelerine dağıtılmaya başlanmıştır.


KİTABI JPEG FORMATINDA GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
PDF FORMATI İÇİN TIKLAYINIZ