HABERLER

09.12.2014

BASKETBOL

Ahmet Kandemir: “İlk 2 hedefimiz için kazanmamız lazım”

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, VEF Riga maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Eurocup D Grubu 9.hafta maçında bu akşam deplasmanda VEF Riga ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir bu mücadele öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Ahmet Kandemir, şöyle konuştu;
 
“İlk hedefimiz ilk 2’de bitirmek”
“Gruplar başladığında ilk hedefimiz bu grubu ilk 2 sıra içinde bitirmekti. Bu hedefimizi hala sürdürmekteyiz ve grubu ilk 2’de tamamlamak istiyoruz. Grubu istediğimiz yerde bitirmemiz için bugün VEF Riga deplasmanından galibiyetle ayrılmamız lazım. Grup liderliği için de Khimki Moscow ile çekişiyoruz ve onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz.”
 
“İlk 4 hedefleri kalmadı”
“Rakibimizin ilk hedefi kalmadı ve bu yüzden stres olmadan rahat bir maç oynayacaklardır. Rahat oynayan takımlar her zaman rakiplerine bir tehlike unsuru olarak görülür. Evlerindeki bu maçı onlar da kazanmak isteyeceklerdir.”
 
“Chris Lofton’un hafif bir sakatlığı var”
“Chris Lofton, takımımızın skor yönünden önemli isimlerinden biri. Rakiplerimiz için ciddi bir skor tehdidi fakat bu maçta aramızda olamayacak. Hafif bir rahatsızlığı olduğu için kendisini İstanbul’da bıraktık. Şu anda dinleniyor ve biz yurda döndüğümüzde aramıza katılacak.”
 
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı