HABERLER

06.12.2014

VOLEYBOL

Beşiktaş:3 Yeşilyurt:0

Bayan Voleybol Takımımız, Bayanlar 1. Ligi'nin 9. haftasında Yeşilyurt’u 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Elif Onur Başaran, Gina Mambru, Selime İlyasoğlu, Ayça Naz İhtiyaroğlu PelinEmniyetli ve Lynda Morales altısıyla başladı.
 
Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, birinci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Gabriela ve Elif Onur ile bloklarda başarılı olan takımımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu. Takımımız, ikinci teknik molayı 16-7 önde tamamladı. Mambru ile sayılar üreten ekibimiz, farkı açmayı başardı. Sette rakibine oranla daha üstün oynayan ekibimiz, birinci seti 25-13 önde tamamladı. (1-0)
 
Takımımız, ikinci sete hızlı başladı. Üstün oynunu sürdüren ekibimiz, birinci teknik molayı 8-1 önde tamamladı. Rakip servislerde başarılı olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesini engelledi. Selime ile sayılar üreten takımımız, ikinci teknik molayı 16-3 önde tamamladı. Hızlı oyununu sürdüren takımımız, farkı 11 sayıya çıkardı. Gabriela ile sayılar üreten ve bloklarda başarılı oyununu devam ettiren ekibimiz, ikinci seti 25-13 önce tamamladı. (2-0)
 
Son sette sayı üretmekte zorlanan ekibimiz, 3-1 geriye düştü. Bloklarda Gabriela ve Natalia ile başarılı olan ekibimiz, karşılıklı sayılarla geçen sette birinci teknik molayı 8-7 önde tamamladı. Selime ve Lynda ile başarılı bloklar yapan ekibimiz farkın erimesini önledi. Mambru ve Pelin ile sayılar üreten takımımız, ikinci teknik molayı 16-10 önde tamamladı. Takımımız, Nazlı’nın sayısıyla farkı 7 sayıya çıkardı (19-12). Natali ile başarılı servisler kullanan ekibimiz, skoru 21-13’e getirdi. Çekişmeli geçen son dakikalarda Mambru ile etkili olan takımımız, seti 25-23, mücadeleyi 3-0 kazandı.
 
Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, karşılaşmayı tribünden takip etti.