HABERLER

03.12.2014

BASKETBOL

Ahmet Kandemir: “Maçın sonucu grubun liderini belirleyecek”

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Khimki Moscow maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Eurocup D Grubu 8. maçında bu akşam deplasmanda Khimki Moscow ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, internet sitemize karşılaşma öncesi şöyle konuştu;
 
“Kaliteli Bir Ekibe Karşı Oynayacağız”
“Khimki Moscow takımı, hızlı basketbol oynayan ve maçı istediği gibi yönlendirme kapasitesine sahip bir takım. Her an skoru değiştirebilecek oyunculara sahipler. Kaliteli bir ekibe karşı oynayacağız. Hücum yönü kuvvetli bir takım olan Khimki Moscow’u İstanbul’daki maçta düşük skorda tutarak mağlup etmeyi başarmıştık ve buradaki amacımız da sahadan galibiyetle ayrılmak.”
 
“Gruptaki Sıralama Önemli”
“Grubu kaçıncı sırada bitireceğimiz bizim için önemli. Grubu ilk 2 sıra içinde bitirmek istiyoruz. İlk amacımız tabii ki liderlik ve bunun için Khimki Moscow maçından galibiyetle ayrılmamız lazım. İzleyenler için zevkli bir maç olacak.”
 
“Ryan Broekhoff’un Durumu Maç Esnasında Belli Olacak”
“Ryan Broekhoff’u ligde oynadığımız son maçta dinlendirdik. Kendisinin mental olarak bir yorgunluğu var ve daha büyük bir sakatlığa neden olmaması için kendisini dinlendirdik. Bu akşam da Ryan Broekhoff’un ne kadar süre alacağına maç esnasında karar vereceğiz.” 
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı