HABERLER

25.11.2014

VOLEYBOL

Meftun Eren:'F.Bahçe karşısında saha avantajımızı kullanmak istiyoruz'

Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, takım kaptanımız Mustafa Kırıcı ve oyuncularımız Yankı Uslu ile Demirhan Durul, pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi için taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

Takımımızın, Fenerbahçe maçına yoğun bir şekilde hazırlandığını söyleyen Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, "Halkbank maçının ardından tamamı ile Fenerbahçe derbisine konsantre olduk ve bu maçın öneminin farkındayız. İyi bir ritim yakaladık ve inşallah derbide de iyi bir performans sergileyeceğiz. Pazar günü önce biz Fenerbahçe ile ardından Bayan Voleybol Takımımız, VakıfBank ile oynayacak. İki önemli mücadele art arda bizleri bekliyor. Bu zorlu mücadelelerde saha avantajımızı kullanmak istiyoruz ve bütün taraftarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Mustafa Kırıcı:'Derbi maçın öneminin farkındayız’
Erkek Voleybol Takımımız'ın kaptanı Mustafa Kırıcı derbi maçın önemini vurgulayarak, "Kendi evimizde oynuyoruz ve derbi maçın öneminin farkındayız. Şu an için bizim performansımız iyi onların performansı düşük görünüyor ancak elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın bu önemli karşılaşmada bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yankı Uslu:'Evimizde hiç kaybetmedik’
Voleybolcularımızdan Yankı Uslu ise Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğunu söyleyerek, "Fenerbahçe güçlü bir rakip ancak biz de evimizde hiç maç kaybetmedik. Taraftarımızın desteği ile iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Demirhan Durul:'Taraftarımızı bizi desteklemeye davet ediyorum'
Demirhan Durul ise Fenerbahçe ile aynı puana sahip olduğumuzu dile getirerek, "Öncelikle taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyorum. Onların desteği ile iyi bir baskı kurarsak, inşallah ilk derbi galibiyetimizi alırız" yorumunda bulundu.