HABERLER

24.11.2014

FUTBOL

Asteras Tripolis Maçı Hazırlıkları Başladı

Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Asteras Tripolis ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 10. hafta maçında Kasımpaşa'yı 2-0'la mağlup eden siyah-beyazlılarımız, Perşembe günü de UEFA Avrupa Ligi sınavına çıkacak.

Deplasmanda oynayacağı Asteras Tripolis maçı için ara vermeyen takımımız, hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı gerçekleştirilen çalışma 1,5 saat sürdü.

Antrenmana tedavi olan Uğur Boral ile, tedavi sonrası bireysel çalışan Tolga Zengin, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı ve izinli Demba Ba katılmadılar.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başlayan antrenman daha sonra koşu ile devam etti ve dünkü maçta oynayan futbolcularımız açma-germe hareketleri yaparak çalışmayı tamamladı.

Diğer oyuncularımız ise 5'e 2 ve pas çalışmaları yaptı. Takımımız, minik kale maç ve dar alan çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Bu arada kalecilerimiz takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etti.

Beşiktaşımız hazırlıkların yarın (25 Kasım) sabah 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu