HABERLER

20.11.2014

VOLEYBOL

Ceyhun Tendar: 'Bu takımın içinde bulunmak gurur verici'

Erkek Voleybol Takımımız'ın yeni transferi Ceyhun Tendar, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

'Bu takımın içinde bulunmak gurur verici'
Pasör pozisyonunda görev alan Ceyhun Tendar, takımımıza transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Transferim daha önce de gerçekleşebilirdi ama kısmet şimdiyeymiş. Çok büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bu takımın içinde bulunmak gurur verici. Takım olarak öncelikle play-off daha sonra Avrupa kupalarını hedefliyoruz" dedi.

'Heyecanla ilk maçımı bekliyorum'
Takımımızdaki arkadaşlık ortamını çok sıcak ve keyifli bulduğunu söyleyen Ceyhun Tendar, "Antrenörümüz Meftun Eren bana takımın hedeflerinden ve beni takıma neden aldığını anlattı. Takımın iyi bir ritim yakaladığını ve benim de takıma kendimi vermemi istedi. Ben de takımımızın hedefleri doğrultusunda elimden geleni yapacağım. Takıma hemen uyum sağladığımı söyleyebilirim çünkü gerçekten çok güzel bir ortam var. Antrenmanlar hem çekişmeli ve kaliteli hem de çok keyifli geçiyor. Heyecanla ilk maçımı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

'Puan veya puanlarla dönebiliriz'
Erkek Voleybol Takımımız'ın Pazar günü deplasmanda oynayacağı Halkbank karşılaşması hakkında da konuşan yeni transferimiz, "Öncelikle Beşiktaş formasını giyeceğim için çok heyecanlıyım çünkü bu formayı giymek herkese nasip olmaz. Bu gerçekten gurur verici bir duygu. Halkbank gibi kaliteli bir takımın karşısında ilk defa bu formayı giyeceğim. Bunun için daha da mutluyum. Dünyaca ünlü oyuncuları kadrosuna kattılar ve çok büyük hedefleri var ancak biz de şu an form olarak iyi durumdayız. Bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönebiliriz" yorumunda bulundu.