HABERLER

19.11.2014

BASKETBOL

Ahmet Kandemir: ’Grubu ilk 2 sırada bitirmemiz için önemli bir karşılaşma’

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Union Olimpija maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

EuroCup D Grubu 6.maçında bu akşam Tsi 21.30’da Union Olimpija ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir mücadele öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
“Mağlup Olduğumuz Tek Takım”
“Zor bir grupta mücadele ediyoruz ve şu anda lider durumdayız. Union Olimpija kontrollü basketbol oynayan ve grupta mağlup olduğumuz tek takım. Grubun ilk maçında evimizde onlara karşı kaybetmiştik. Fakat o maçtan sonra tüm maçlarımızı kazanarak avantajı tekrar elimize aldık. Bu maç grubu ilk 2 sırada bitirmemiz için önemli bir karşılaşma olacak. Maçın skoru gruptaki sıralamayı büyük ölçüde etkileyecek.”
 
“Kazanmak istiyoruz”
“Takım olarak iyi bir form yakaladık. Geride olduğumuz maçlarda bile içimizde olan kazanma hırsı maçın son anına kadar bizi ayakta tutuyor. Son oynadığımız Pınar Karşıyaka maçı da buna en iyi örnektir. Hafta sonu önemli bir derbi müsabakasına çıkacağız. Bu yüzden Union Olimpija karşısında daha çok rotasyona gidebiliriz. Galibiyet serimizi devam ettirmek için Union Olimpija maçını da kazanmak istiyoruz.”
 
Haber & Fotoğraf: Hasan Hüseyin Avcı