HABERLER

18.11.2014

BASKETBOL

Chris Lofton: ’Takım olarak inanmıştık’

Basketbolcumuz Chris Lofton, Pınar Karşıyaka maçında tarihe geçen basketiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’ın TBL’nin 6.haftasında Pınar Karşıyaka’yı 87-82 mağlup ettiği karşılaşmanın normal sürenin son 3 saniyesinde, siyah-beyazlılarımız 75-72 gerideyken orta sahanın gerisinden attığı muhteşem 3 sayılık basketle maçı uzatmaya götüren ve uzatma bölümünde gelen galibiyetin mimarlarından olan Chris Lofton, o pozisyon hakkında internet sitemize açıklamalarda bulundu.

"Muhteşem bir mücadele örneği gösterdik"
Pınar Karşıyaka maçının, kariyerinde unutulmazlar arasına girdiğini söyleyen başarılı oyuncumuz,  "Pınar Karşıyaka maçı, gerçekten kariyerimde unutmayacağım maçlar arasına girdi. Bu maçta, kazanılan galibiyette biraz olsun katkımın olması beni çok gururlandırdı. Takım olarak o maçta muhteşem bir mücadele örneği gösterdik. Belki de; herkes maç bitti diye düşünürken biz sahada son saniyeye kadar galibiyete olan inancımızı kaybetmedik ve mücadelemizi sürdürdük. Benim normal sürenin bitimine 3 saniye kala attığım o baskette, ribaundu alan Engin Atsür topu bana değil de başka bir arkadaşımıza verseydi, o da bu basketi atacaktı. Çünkü biz takım olarak inanmıştık" ifadelerini kullandı.

"Taraftarımız yanımızda olduğu sürece inancımızı asla kaybetmeyeceğiz"
Basketbolun son ana kadar her sonuca açık olduğunu belirten Chris Lofton, "Biz basketbol oynuyoruz ve basketbolun son saniyeye kadar her sonuca açık olduğunu biliyoruz. Taşıdığımız siyah-beyazlı formanın gururunu yaşadığımız gibi ağırlığının da farkındayız. Aynı zamanda biz şunu da biliyoruz ki; taraftarımız bize inandığı ve yanımızda olduğu sürece bizim inancımızı asla kaybetmeyeceğimiz ve son saniyeye kadar onları sevindirmek için sahada mücadele edeceğimizdir" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Haber: Hasan Hüseyin Avcı