HABERLER

19.11.2014

FUTBOL

Beşiktaş - Kasımpaşa Maçı Bilet Satışları Hakkında Bilgilendirme

Beşiktaşımızın Kasımpaşa ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynayacağı maçın bilet satışları devam ediyor.

23 Kasım Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak Beşiktaş-Kasımpaşa maçının biletleri, Passolig üzerinden satışa sunuldu. Bilet alımında, Vodafone Arena kombine sahipleri, loca sahipleri ve VIP koltuk sahipleri öncelikli satın alma hakkı, 20 Kasım Perşembe günü öğlen saat 12.00'a kadar uzatıldı. 

20 Kasım Perşembe günü 12.00'a kadar bilet satın alan kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine,  bizzat kendileri maça gitmeleri durumunda karşılaşmanın bitiminde bilet ücret iadesi yapılacaktır.

"Bilet Ücret İadesinin Yapılmayacağı Durumlar"
Kombine, Loca ve VIP Koltuk sahibi olup 20 Kasım Perşembe 12.00'a kadar bilet alan, ancak bileti ile kendisi maça gitmeyip bir başka kişinin Passolig kartına aktaranlara ücret iadesi yapılmayacaktır.

20 Kasım Perşembe 12.00'dan sonra bilet satın alan kombine, loca ve VIP koltuk sahiplerine satın aldıkları biletlerin ücret iadeleri de yapılmayacaktır.
 
"Bilet satın alım noktaları"

Taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr internet adresinden veya N'Kolay noktalarından satın alabilir. N'Kolay noktaları için lütfen tıklayınız:

"Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatları"

Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, tek maçlık giriş kartlarını Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabilirler. Ayrıca maç günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu bilet satış gişelerinden de tek maçlık giriş kartlarını teslim alabilirler.

"Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme Noktası"

Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır.
 
"Bilet Fiyatları"

Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması için bilet fiyatları şöyledir:

Kuzey Kale Arkası : 25 TL
Güney Kale Arkası : 25 TL
Batı Tribün : 50TL
Doğu Tribün : 75 TL