HABERLER

11.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Unutulmaz Oyuncularımız Antrenörlerimizle Buluştu

Eski futbolcularımız Bahaettin Baydar, Arif Özataç ve Münir Altay, ‘Ustalara Saygı’ isimli söyleşi, Futbol Özkaynak Düzeni antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı söyleşi 1 saat sürdü.
 
Beşiktaşımızın 1959-1960 sezonu şampiyon kadrosunda yer alan unutulmaz futbolcularımızdan Bahaettin Baydar, Arif Özataç ve Münir Altay, altyapının her kulüp için önemine değinerek, ülkemizde yerli futbolcuların yetişmesi açısından yabancı kısıtlaması getirilmesi, Beşiktaşımızın ve Türk futbolunun gelişimi açısından altyapılara daha çok önem verilmesi gerektiğini belirttiler.
 
Antrenörlerimizle soru-cevap şeklinde geçen seminerde Bahaettin Baydar, Arif Özataç ve Münir Altay, kendilerinin futbol oynadıkları dönem ile, şu anda oynanmakta olan futbol mantalitesi arasındaki farkları anlatarak tecrübelerini aktardılar.
 
BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, ‘’Tecrübeyi dinlemek geleceğimize ışık tutuyor. Her hafta yaptığımız bu söyleşiler, kurumsal hafızanın devamlılığına da katkı sağlıyor. Büyüklerimizi hatırlamak, saygımızı sunmak ve unutulmadıklarını hissettirmek de onları mutlu ediyor’’ dedi.
 
Seminer sonunda Beşiktaşımızın unutulmaz oyuncuları Bahaettin Baydar, Arif Özataç ve Münir Altay’a günün anısına plaket takdim edildi.