HABERLER

22.10.2014

GÜNCEL HABERLER

Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, İrlanda Ticaret ve Kalkınma Bakanı Ged Nash'e Formamızı Hediye Etti

İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, İrlanda Ticaret ve Kalkınma Bakanı Ged Nash ile bir araya geldi.

İrlanda Devlet Ajansı 'Enterprise Ireland' tarafından organize edilen etkinlik, The Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.
 
Etkinliğe; İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu, İrlanda Ticaret ve Kalkınma Bakanı Ged Nash ile Vodafone yetkilileri katıldı.

Büyük bir futbol tutkunu olan İrlanda Ticaret ve Kalkınma Bakanı Ged Nash İle Vodafone Arena manzarasında sohbet eden İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, keyifli geçen sohbetin ardından kendisine Beşiktaş forması hediye etti. Bakan Ged Nash ise bu jesti karşılıksız bırakmazken taraftarı olduğu Drogheda United takımının formasını Metin Albayrak'a hediye etti.
 
Metin Albayrak:'Anlamlı ve önemli bir gün'
Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak ise şu şekilde konuştu:
"Bugün Beşiktaş ve Vodafone iş birliği içerisinde, İrlanda Ticaret ve Kalkınma Bakanı Ged Nash ve beraberindeki heyetle buluşacağız. Beşiktaş adına çok anlamlı ve önemli bir gün çünkü çok uluslu şirketlerin yetkilileri burada. Keyifli bir toplantı olacağını düşünüyorum. Öte yandan 3 yıl önce geldiğimizde yol haritamız, ulusal ve uluslararası iş yapan markalarla iş birliği içinde olarak takımımızın değerini yükseltmekti. Bu çerçevede büyük firmalarla ortaklıklar ve sponsorluk anlaşmaları yaptık. Bu bizim uluslararası tanınılırlığımızı da artırıyor. Sponsorluklarda anlayışımız; sponsorlukların sadece imzadan ibaret değil bir aile havası olmasıydı.Bu yüzden sponsorlarımızla aramızda karşılıklı bir memnuniyet var."

İrlanda Ticaret ve Kalkınma Bakanı Ged Nash, Beşiktaş'ın fantastik bir kulüp olduğunu söyleyerek, "Her zaman büyük bir futbol taraftarı oldum. Burada Beşiktaş gibi bir takımı yakından tanıdım ve yeni stadı ile berabere geleceğini oldukça parlak görüyorum. Vodafone ile beraber iş görüşmelerini yapmamız da oldukça umut verici. Umarım her şey daha güzel olacak. Futbol günden güne daha pahalı bir hal alıyor ve burada en önemli olan futbolun taraftar ile birleştirilmesi. Vodafone da bunu yapabilecek güce sahip. Bu yüzden Beşiktaş için taraftarları için gelcek güzel görünüyor" ifadelerini kullandı.