HABERLER

19.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:48 Konya Selçuklu Belediyespor:28

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig'in 5. haftasında karşılaştığı Konya Selçuklu Belediyespor’u 48-28 yendi.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Mesut Çebi, Kubilay Yılmaz, Ramazan Döne, Ömer Ozan Arifoğlu, Josip Buljubasic, Şenol Boyar ve Oğuzhan Büyük yedisiyle başladı.

Takımımız, karşılaşmaya hızlı başlarken kısa sürede skor avantajını eline geçirdi. Hücumda oldukça etkili olan takımımız ilk yarının 20. dakikası geçilirken 19-12 ile üstünlüğünü sürdürdü. İlk yarının son anlarında da iyi performansını devam ettiren Beşiktaş Mogaz Takımımız devreye 25-14 ile önde girdi. İlk yarıda takımımız adına en etkili isimler olarak Ramazan Döne, Kubilay Yılmaz ve kalecmiz Mesut Çebi dikkat çekti.

İkinci yarıda oyuna Ivan Nincevic ve Viktor Ladyko'nun da katkılarıyla başlayan ekibimiz, ikinci yarının ilk 10 dakikasını 30-19 önde geçti. Takımımızda Kubilay Yılmaz bu dakikalarda sergilediği skorer oyunla dikkat çekerken başarılı hentbolcumuz maçın ilerleyen bölümünde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Ekbimiz'de Kubilay Yılmaz'ın ardından Ivan Nincevic ve Oğuzhan Büyük skora katkı yaptılar. İkinci yarının 20. dakikasını 38-24 önde geçen takımımız maçın son bölümünde de oyun disiplininden kopmayarak karşılaşmayı 48-28 kazandı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 9 golle Ramazan Döne, Kubilay Yılmaz ve Oğuzhan Büyük olurken onları 7 golle Uğur Çoban takip etti.