HABERLER

16.10.2014

BASKETBOL

Beşiktaş:60 Orduspor:73

Kadın Basketbol Takımımız, Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜ Spor) tarafından düzenlenen Erciyes Cup'ın ilk maçında Orduspor'a 73-60 mağlup oldu.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde oynanan karşılaşmaya ekibimiz; Tuğba Taşçı, Jordan Hooper, Ziomara Morrison, Esra Atacan ve Ecem Güler ilk 5'i ile başladı.

Karşılaşmaya kötü başlayan ve istediği performansı sergileyemeyen ekibimiz ilk çeyreği 21-9 geride tamamladı. İkinci çeyrekte ekibimiz her ne kadar Jordan Hooper ve Ziomara Morrison ile etkili olsa da devreye 48-26 ile geride girdi. Kadın Basketbol Takımımız'da Petra Kulichova ve Gülşah Akkaya'nın kenardan gelerek oyuna katkı göstermesine rağmen Orduspor üçüncü periyodu da 61-43 önde tamamladı. Ekibimiz 4. çeyrekte de Orduspor'un iyi oyununa karşılık veremezken maçtan 73-60 mağlup ayrıldı.

Orduspor karşısında ekibimizin en skorer oyuncusu 17 sayı ile Jordan Hooper olurken onu 12 sayı ile Ziomara Morrison ve 11 sayı ile Petra Kulichova takip etti.

Kadın Basketbol Takımımız, Erciyes Cup'ın ikinci maçında yarın (17 Ekim) saat 18:00'de AGÜ Spor ile Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde karşılaşacak.