HABERLER

13.10.2014

VOLEYBOL

Meftun Eren: 'Pazar günü taraftarlarımızı BJK İntegral Arena'ya bekliyoruz'

Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren ve takımımızın kaptanı Mustafa Kırıcı, pazar günü oynanacak Gaziantep Şahinbey Bld. maçı için taraftarlarımıza çağrıda bulundu.

'Hedefimiz ligde başarılı olmak'
Sezon öncesi hazırlık döneminin sona erdiğini ve ligin hafta sonu başlayacağını söyleyen Meftun Eren, "Sezon öncesi tam kadro olarak iyi bir çalışma dönemi geçirdik ve herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor. Süper Kupa'dan talihsiz bir şekilde elendik ve artık lige döndük. Asıl hedefimiz ve amacımız ligde başarılı olmak. Oyuncularımın performansından memnunum ve bu hafta son tatik antrenmanlarımızı yaparak hafta sonu oynanacak karşılaşmaya tam anlamıyla hazır bir şekilde çıkmayı istiyoruz" dedi.

'Taraftarlarımızı Beşiktaş İntegral Arena'ya bekliyoruz'
Taraftarımıza çağrıda bulunan Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Meftun Eren, "19 Ekim Pazar günü saat 14:00'te Beşiktaş İntegral Arena'da Gaziantep Şahinbey Bld. ile ligin ilk maçına çıkacağız. Futbol Takımımız'ın da maçı pazar günü ancak karşılaşma Ankara'da oynanacak. Bu yüzden bütün taraftarlarımızı Beşiktaş İntegral Arena'ya takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Öte yandan bizim maçımızın ardından Beşiktaş İntegral Forex'de Türk Telekom ile oynayacak. İnşallah bol taraftarlı ve Beşiktaş adına galibiyetlerin yaşandığı bir pazar günü olur." diye konuştu.

Mustafa Kırıcı:'Hedef büyüttük'
Erkek Voleybol Takımımız'ın kaptanı Mustafa Kırıcı ise yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu:
"Yeni sezon hazırlıklarında artık sona geldik ve lig pazar günü Gaziantep Şahinbey Bld. maçı ile başlıyor. Gaziantep Şahinbey Bld. ile Süper Kupa'da da karşı karşıya gelmiştik ancak mağlup olmuştuk. Pazar günü oynaycağımız maçın Süper Kupa'dan daha farklı olacağını ve inşallah galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Her zaman olduğu gibi yine taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Hedefimiz lige tutunmaktı ama biz bu hedefimizi büyüttük. Ligi ilk 5'te bitirip Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ise ilk sekize kalarak Play-off'a oynamak."