HABERLER

11.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:0 Bursaspor:2 (U-15)

U-15 Akademi Takımımız, Coca Cola Gelişim Ligi’nin 4. haftasında karşılaştığı Bursaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Alibeyköy Stadı’nda oynanan maça ekibimiz; Miraç Fatih Değirmenci, Muhammed Yusuf Aygün, Ertuğrul Yazıcı, Mustafa Çay, Yusuf Bildik, Okan Yıldırım, Metehan Güröz, Berkay Can, Musa Erat, Mehmet Serhat Sever ve Okan Kaplan ilk 11'i ile başladı.

Büyük bir mücadeleye sahne olan ilk yarıya iki takım da kontrollü başladı. Oyunda üstünlük kurmaya çalışan takımımız karşılaşmanın ilk çeyreğinde Mehmet Serhat Sever ve Musa Erat ile etkili oldu. İlk yarının ilerleyen dakikalarında oyunun kontrolünü rakibine kaptıran takımımız Bursaspor'un golüne engel olamadı ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

İlk yarıya oranla ikinci yarıya oldukça iyi başlayan U-15 Akademi Takımımız oyunun kontrolünü eline aldı. Etkili atakları ve top kontrolü ile rakibini bunaltan takımımız girdiği pozisyonları gole çeviremedi. İkinci yarının ilk bölümünde Bursasporlu futbolcu yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Rakibin eksik kalmasından sonra baskısını daha da artıran takımımızda oyuna sonradan giren Furkan Kılıç etkili oyunu ile göze çarptı. Furkan Kılıç'ın ilerleyen bölümde bir topu direkten döndü. Maçı tek kaleye çeviren U-15 Takımımız maçın son dakikasında Bursaspor'un geliştirdiği kontra atakta ikinci golü yedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

U-15 Akademi Takımımız aldığı mağlubiyetin ardından Coca Cola Gelişim Ligi'nin 4. haftasını 6 puan ile kapattı.