HABERLER

05.10.2014

BASKETBOL

Muratcan Güler: “Hedefimiz son 8 takım arasına kalmak”

Kaptanımız Muratcan Güler, TBF Türkiye Kupası’nda zorlu bir grupta olduklarını söyledi.

TBF Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Kaptan Muratcan Güler, internet sitemize grup maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.
 
“Hazırlık Dönemini İyi Bir Şekilde Geçirdik”
“Yeni sezon öncesi Bolu kampından sonra 11 hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda takım olarak seviyemizi her geçen gün üst seviyeye çıkarmaya çalıştık. Şansız zamanlarımızda oldu. Bazı arkadaşlarımız dönem dönem sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kaldılar. Tam takım olarak idman yapma olanağımız çok az oldu. Ama şu anda sezonun başı olarak iyi durumdayız.”
 
“Grupların En Zorundayız”
“Sezon öncesi Türkiye Kupası grup maçlarının çeşitli şehirlerde oynanması basketbolun daha çok kesime yayılması açısından önemli bir durum. Diğer gruplara da baktığımız zaman herkesin ortak düşüncesi bizim de içinde bulunduğumuz B Grubu’nun zor bir grup olduğudur. Birbirini yenebilecek kapasiteye sahip 4 takım aynı grupta yer alıyor. Bu grupta hedefimiz önce grup maçlarına galibiyetle başlamak sonrasında da son 8 takım arasına kalmak. Darüşşafaka Doğuş maçını kazanmamız bizim için çok önemli. Umuyorum ki sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız. “