HABERLER

04.10.2014

BASKETBOL

TBF Türkiye Kupası B Grubu Basın Toplantısı Yapıldı

TBF Türkiye Kupası B Grubu basın toplantısı Kayseri’de düzenlendi.

5 Ekim Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak olan TBF Türkiye Kupası B Grubu'nun basın toplantısı, bugün TBF yetkilileri, antrenörler, oyuncular ve basın mensuplarının katılımıyla Kayseri Selçuklu Müzesi’nde düzenlendi.
 
Toplantıda söz alan Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir ve basketbolcumuz Caner Erdeniz şöyle konuştu;
 
Ahmet Kandemir
“Herkesin bayramını kutlarım. Herkesin bildiği gibi zor bir grupta yer alıyoruz. Sezon öncesi takımlar henüz hazır olamadı. Sürprize açık bir grup ama bizim amacımız, ilk 2 takım arasında grubu tamamlamak ve çeyrek finale çıkmak. Bu tür organizasyonların Anadolu’da yapılması basketbolun gelişmesi ve daha çok insana ulaşması açısından çok önem taşıyor. Bu oyunu seyirciler için oynuyoruz. İnşallah Kayseri halkının da maçlara ilgi göstereceğini umuyorum. Karşılaşmaların centilmence ve sakatlıktan uzak olmasını temenni ediyorum.”
 
Caner Erdeniz
“Öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Güzel bir şehirde iyi bir organizasyonun içindeyiz. Bulunduğumuz grup, diğer gruplara göre oldukça zor. Herkes birbirini yenebilecek güce sahip. Amacımız iyi basketbol oynayarak istediğimiz sonuçları almak ve son 8 takım arasına kalmak.”