HABERLER

04.10.2014

FUTBOL

Pedro Franco: ‘Milli takıma çağrılmamda arkadaşlarımın payı büyük’

Başarılı futbolcumuz Pedro Franco, ilk kez Kolombiya A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağırıldı.

Kolombiya A Milli Fubol Takımı'nın El Salvador ve Kanada ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrılan başarılı futbolcumuz Pedro Franco, daha önce ülkesinin altyaş gruplarındaki takımlarında milli formayı giymişti. 

Genç savunmacımız Pedro Franco, Kolombiya A Milli Takımı aday kadrosuna çağrılmasıyla ilgili duygularını Balıkesir'de BJK TV ile paylaştı.
 
Sözlerine ‘Herkese iyi bayramlar, Tüm Türkiye’ye mutluluklar’ diyerek başlayan Franco, milli takıma seçilmesinde katkısı bulunan takım arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Futbolun takım halinde oynandığını belirten Pedro Franco, “Futbolda tek başına hiçsiniz. Arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyorlar. Teknik ekibimize ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Milli takıma davet edilmemde hepsinin payı büyük” diye konuştu.
 
Geride kalan Tottenham ve yarın oynayacağımız Balıkesirspor maçlarına da değinen savunma oyuncumuz, “Tottenham’a karşı çok iyi oynadık, daha iyisi de olabilirdi. Artık önümüzdeki maça bakıyoruz. Türkiye Ligi çok önemli. Balıkesirspor ile önemli bir maç oynayacağız. Artık lige döndük” dedi.