HABERLER

28.09.2014

FUTBOL

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Futbolcularımız, Teknik Heyetimiz ve Kulüp Personelimiz Yemekte Bir Araya Geldi

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Öcal Gebelek, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve kulüp personelimiz katıldı.
 
Yemekte futbolcularımız, personellerimizle aynı masalarda yer aldı. Keyifli bir ortamda yenen yemekte oyuncularımızla personellerimiz sohbet etti.
 
Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar, yaptığı konuşmada, “Biz büyük bir aileyiz ama çok sık bir araya gelemiyoruz.Bu sinerjiyle beraber takımımız büyük işler yapacaktır. Futbolcularımızla personelimizin kaynaşmasını sağlamak için bu etkinliği düzenledik” diye konuştu.
 
Futbolcularımızın onların başarısı için büyük emek veren personelimizi görmelerini istediklerini belirten İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, “Personelimizle futbolcularımızın bir araya gelmelerini istedik. Bu ailenin her ferdi büyük emekler vermektedir. Başarıları hep birlikte elde edeceğiz. Futbolcularımıza personelimizin onların başarıları için çalıştıklarını göstermek istedik” dedi.
 
Kaptanımız Tolga Zengin ise çok faydalı bir buluşma yaşandığının altını çizerek, “Bu buluşmadan çok memnun kaldık. Bizim başarımız için çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bu buluşmaların devamını diliyorum” diye konuştu.
 
Etkinliğin sonunda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimiz, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekimi esnasında hep bir ağızdan ‘Şampiyon Beşiktaş’ tezahüratı yapıldı.