HABERLER

24.09.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:32 İstanbul Anafen Koleji:27

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig açılış mücadelesinde İstanbul Anafen Koleji’ni 32-27 mağlup etti.

Takımımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye; Mesut Çebi, Uğur Çoban, Bülent Erkol, Josip Buljubasic, Predrag Dacevic, Erwin Jan Feuchtmann Perez ve Ramazan Döne yedisiyle başladı.
 
Takımımız mücadeleye Tolga’nın golüyle başladı. Savunmada rakibine oranla disiplinli bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, rakibin pozisyon bulmasına engel oldu. Sol kanattan Uğur ile etkili pozisyonlar bulan ekibimiz, bulduğu gollerle öne geçmeyi başardı. Siyah-beyazlılarımız, ilk 17 dakikayı 8-4 önde tamamladı. Hücumda Erwin ile pozisyonlar bulan takımımız, farkın kapanmasını önledi. Zaman zaman savunmada rakip atakları durdurmakta zorlanan takımımızda Uğur, mücadelenin 25 dakikasında 2 dakika cezası aldı. Siyah-beyazlılarımız, son 4 dakikaya 13-10 önde girdi. Uğur ile 7 metre atışı kullanan siyah-beyazlılarımız, skoru 14-12’ye getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısını takımımız, 15-14 önde tamamladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarıya Bülent’in golüyle başladı. Ramazan savunmada etkili olan takımımız, rakibine geçit vermedi. Volkan ile oyunlara yön veren takımımız, bulduğu gollerle farkı 5 sayıya çıkardı. Hücumda Bülent ve Uğur ile kanatlardan etkili olan takımımız, rakip pozisyonları engelledi. Erwin, rakibine yaptığı müdahale sonucu 2 dakika cezası aldı. Siyah-beyazlılarımız, son 13 dakikaya 26-22 önde girdi. Ramazan ile hücumda etkili olan takımımız bulduğu gollerle farkı 4 sayıya çıkardı. Kanat varyasyonlarıyla hücumda pozisyon arayan takımımız, bulduğu atakları değerlendiremedi. Siyah-beyazlılarımız, son 4 dakikaya 30-25 önde girdi. Volkan, rakibine yaptığı müdahale sonucu 2 dakika cezası aldı. İbrahim, son dakikalarda kalemizde gösterdiği performansla rakip ataklara geçit vermedi. Çekişmeli geçen son dakikalarda hücumda rakibine oranla daha etkili olan takımımız, salondan 32-27 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 9 golle Ramazan Döne olurken onu 5 golle Tolga Özbahar ve 4’er golle Erwin Jan Feuchtmann Perez ve Predrag Dacevic takip etti.
 
Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan karşılaşmayı tribünden takip etti.