HABERLER

20.09.2014

HENTBOL

Antalyaspor'dan Beşiktaş Mogaz'a Dostluk Yemeği

Antalyaspor Kulübü, Süper Kupa finalinde mücadele edecek Beşiktaş Mogaz Takımımız ile Bursa Nilüfer Belediye’ye dostluk yemeği verdi.

Talya Balık Restaurant’ta düzenlenen dostluk yemeğine Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, İdari Menajerimiz Berk Karahan, Divan Kurulu Üyelerimiz Erdal Diktaş ve Süleyman Morva, Mogaz Pazarlama Sorumlusu Mustafa Kaya, Antalyaspor Kulübü İdari Direktörü Hakan İrban, Antalyaspor Kulübü Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Antrenörü Adnan Öztürk, Bursa Nilüfer Belediye Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yılmazer ve Bursa Nilüfer Belediye Antrenörü Fatih Işık katıldı.
 
Dostluk yemeğinde BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, "Öncelikli olarak Antalyaspor Kulübü İdari Direktörü Hakan İrban beye bu nazik davetlerinden dolayı çok teşekkür ederim ve Antalyaspor Kulübü’ne de Süper Lig’de başarılar diliyorum. İnşallah kazasız iyi bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Türk hentbolu ve Beşiktaşımızın gururu Beşiktaş Mogaz Takımımız’ın başarılarına bir başarı daha eklemek için Antalya’ya gelmiş bulunmaktayız. İnşallah yarın rakibimiz Bursa Nilüfer Belediye ile Süper Kupa finalinde karşılaşacağız. Kupanın bizim olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.