HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımız Çalışmalarına Devam Ediyor

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Tekerlekli Sandalye Süper Lig hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Antrenörümüz Tacettin Çipa yönetiminde gerçekleşen antreman 2 saat sürdü. Takımımız, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Siyah-beyazlılarımız, tek potada gerçekleştirdiği pas ve şut çalışmasıyla antremana devam etti. İki gruba ayrılan takımımız, tek potada hız ve savunma ağırlıklı şut çalışmasının ardından çift potada maç yaptı. Antreman oyuncularımızın serbest şut çalışması ile sona erdi.
 
Antrenman sonunda Antrenörümüz Tacettin Çipa ve takım kaptanımız Kaan Dalay, internet sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Antrenörümüz Tacettin Çipa, "Lig fikstürü henüz çekilmedi ama biz çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Oyuncularımız Dünya Şampiyonası’ndan ve tatilden geldiler. Bundan sonra lig başlayana kadar takım olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımımızdan giden oyuncularımız oldu. Geçen sene kiralık olarak gönderdiğimiz İlhan takıma geri döndü. Bu sene rotasyonda biraz sıkıntımız olacak. Tecrübeli oyuncularımıza biraz daha yük düşecek. Bir transfer daha yapabilirsek takımımızı rotasyonda kuvvetlendirmek amaçlı olabilir" dedi.
 
Lig’e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Takım kaptanımız Kaan Dalay, "Takımdan giden oyuncularımız ve yeni transferlerimiz oldu. Geçen seneden iki arkadaşımızı gönderdik. Biraz güç kaybettik ama yeni gelen arkadaşlar da onları aratmayacak. Bizim tek hedefimiz tüm kulvarlarda şampiyon olmak" diye konuştu.