HABERLER

14.09.2014

FUTBOL AKADEMİ

Bayrampaşa:0 Beşiktaş:4 (U-17)

U-17 Akademi Takımımız, Akademi Ligi’nin açılış haftasında Bayrampaşa’yı 4-0 mağlup etti.

Siyah-beyazlılarımız, Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan mücadeleye İbrahim Akıncı, Musa Akarslan, Suat Gündüz, Tarık Taşdemir, Şiyar Kepir, Yusuf Can Abay, Mustafa Uğur Akyüz, Burak Ceylan, Mustafa Apardı, Ömer Furkan Çağlar ve Furkan Yılgın ilk onbiriyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye etkili başladı. Orta sahada rakibine göre daha etkili oynayan takımımız, Furkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran takımımız, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Orta sahada Burak ile oyun kuran siyah-beyazlılarımız, kanatlardan geliştirdiği ataklarla pozisyon aradı. Takımımız, Furkan’ın attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Şiyar ile savunmada disiplinli oynayan ekibimiz, rakibin pozisyon bulmasına engel oldu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Rakip defansın hatasından yararlanan Yusuf Can, ceza sahasının dışından attığı golle takımımızı 3-0 öne geçirdi. Siyah-beyazlılarımız, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
 
İkinci yarının başında topla daha çok oynayan siyah-beyazlılarımız, rakibin pozisyon bulmasını önledi. Mustafa Uğur ile rakip defansı dengesiz yakalayan takımımız, bulduğu pozisyondan faydalanamadı. Sol kanattan Ömer Furkan ile frikik kullanan takımımız, faydalanamadı. Kanatlardan organize ataklarla pozisyon arayan siyah-beyazlılarımız bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Sol kanattan Suat Gündüz’ün şutu rakip defansa çarparak kornere çıktı. Kubat Ceyhun’a yapılan faulde topun başına geçen Şiyar, güzel bir frikik organizasyonundan attığı golle durumu 4-0’a getirdi. Golden sonra orta sahada topla daha çok oynayan takımımız, rakibin pozisyon üretmesini engelledi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, sahadan 4-0 galip ayrıldı.