HABERLER

16.05.2014

BASKETBOL

Maçın Kilit Noktası Taraftarımız Olacak

Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, Galatasaray LH karşısında taraftarımızın desteğinin önemli olduğunu söyledi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final ikinci maçında 17 Mayıs (yarın) Cumartesi günü Beşiktaş İntegral Arena’da saat 14.00’da Galatasaray Liv Hospital ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir, karşılaşma öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Turun favorisinin Galatasaray Liv Hospital olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, şöyle konuştu;
 
Deplasmanda Kazanarak Sadece Bir Adım Öne Geçtik
“İzleyenler için zevkli bir çeyrek final serisi oluyor. Galatarasay Liv Hospital takımı, geçen sezonun şampiyonu olmasının yanından kadrosunu muhafaza etmiş ve bu tür serileri oynamaya alışık olan bir kadroya sahip. Deplasmanda rakibimizi yenerek sadece bir adım öne geçtik. Rakibimizin hala bu turun favorisi olduğunu düşünüyorum.”
 
Maçın Kilit Noktası Taraftarımız Olacak
“Büyük bir avantaj yakaladık ve kendi evimizde oynayacağımız bu maçta turu geçme şansımız var. Bu maçın kilit noktası taraftarımız olacaktır. Onların tribünde vereceği destek bizi galibiyete götürecektir. Taraftarımız, Galatasaray Liv Hospital karşısında sadece takımına destek verip, başka unsurlara takılmazsa onların desteğini daha güçlü hissedeceğimizi düşünüyorum. Taraftarımızın maçın içinde kalması ve 40 dakika boyunca siyah-beyazlı forma için ter döken oyuncularımızı desteklemesi çok önemli olacaktır. Bunun dışında oluşacak etkenler takımımıza moral olarak zarar verebilir.”
 
Çok Karakterli Oyunculardan Oluşan Takıma Sahibiz
“Bu turu geçtiğimiz takdirde, çok büyük bir işe imza atmış oluruz. Ligin son şampiyonunu yarış dışında bırakmış olacağız. Çok karakterli ve yürekli oyunculardan oluşan bir takıma sahibiz. Maçı hiçbir zaman bırakmıyorlar ve kazanma arzuları hiçbir zaman sona ermiyor. Ev sahibi avantajımızı kullanarak bu turu geçmek istiyoruz.”