HABERLER

12.05.2014

BASKETBOL

Tüm Gücümüzle Mücadele Edeceğiz

Basketbolcumuz Colton Iverson, Play-Off Çeyrek Final serisinin iki takım için de zor olacağını söyledi.

Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final serisinde Galatasaray Liv Hospital ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da yıldız oyuncumuz Colton Iverson, serinin ilk karşılaşması öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa aday iki takımın eşleşmesinin zor geçeceğini söyleyen başarılı oyuncumuz, şöyle konuştu;
 
Tüm Gücümüzle Mücadele Edeceğiz
“Play-Off Çeyrek Final eşleşmesi adeta erken final oldu diyebiliriz. İki takım da bu turu geçmek için elinden geleni yapacaktır. Bizim ligin ikinci yarısında yükselen bir form grafiğimiz var ve bunu bu turu geçerek sürdürmek istiyoruz. İlk maç bizim için çok önemli, saha avantajı rakibimizde ama biz ilk maçı kazanıp evimize avantajlı dönmek için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz.”
 
Seride Öne Geçmek İstiyoruz
“Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibimizi deplasmanda yenebilirdik fakat son dakikalarda maçı kaybettik. Bu sefer deplasmanda oynayacağımız maçı kazanarak seride öne geçmek istiyoruz. Bizi baskı altına almak için iyi bir atmosfer yaratacaklardır ama takım olarak bu tür atmosferlere alışığız ve çok etkileneceğimizi düşünmüyorum. İzleyenler için güzel bir seri olacak.