HABERLER

08.05.2014

BASKETBOL

Beko Basketbol Ligi Play-Off Basın Toplantısı Yapıldı

Beko Basketbol Ligi Play-Off maçları öncesinde basın toplantısı bugün yapıldı.

Beko Basketbol Ligi 2013-2014 sezonu Play-Off basın toplantısı bugün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda TBF yetkilileri, Play-Off’lara yükselen takımların baş antrenörleri ve oyuncularının katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Beko Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final Turu’nda Galatasaray Liv Hospital ile karşılaşacak olan Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’da, toplantıya katılan Baş Antrenörümüz Ahmet Kandemir ve Kaptanımız Muratcan Güler şöyle konuştu;
 
Ahmet Kandemir
 “Çok kaliteli bir lig oldu. Play-Off’a kalan tüm takımları ve aynı zamanda kalamayan takımları da tebrik ediyorum. Türk Telekom veya Trabzonspor Medical Park buraları kaldırabilecek takımlardı. Bizim üstümüzde 4 kupalı takımın baskısı vardı ve ilk dönemde baskıyı kaldıramadık. Takımı kurma konusunda işleri zamana bıraktık. EuroCup’ta da önemli işler başardık. Ligde işler inişli çıkışlı devam ederken EuroCup’ta kazanarak takım olarak kenetlendik. Daha yukarıda da bitirebilirdik ama ilk devre aldığımız iç saha mağlubiyetleri buna engel oldu. Beşiktaş’ın her zaman hedefi ve beklentileri vardır. Rakibe saygı duyuyoruz. Seyircilerin özellikle basketbolu izleyip bundan zevk almak için gelmesini bekliyorum.”
 
Muratcan Güler
 “Bütün takımlara başarılar diliyorum. Sezonun ilk devresini kötü geçirdik. Ama Basketbolda takım olabilmenin başarı getireceğini ikinci devre gösterdik. Çeyrek finalde Galatasaray Liv Hospital ile eşleştik. Derbi olması ayrı bir heyecan katıyor. Galatasaray Liv Hospital çok yetenekli ve tecrübeli bir ekip. Biz de kendimize güveniyoruz. Onları sahamızda yenmeyi başardık. Tek dezavantajımız saha avantajının bizde olmaması."