HABERLER

07.05.2014

BASKETBOL

Başantrenörümüz Ahmet Kandemir’den Açıklamalar

Başantrenörümüz Ahmet Kandemir, Banvit maçından sonra açıklamalarda bulundu.

“Sezonun son maçında ligin lideri Banvit'i yenmek önemliydi. Zorlu bir dönemden geçtik. Beşiktaş büyük bir camiadır. Hedefleri olur.  Zaman zaman tepkiler oldu. Bu durumlarda dağılmalar da olabiliyor. Biz kendimize güvenerek zorlu dönemden çıktık.”
 
“Ligin son haftaları geldiği zaman herkesin sıralama için beklentisi vardı. Türk Telekom maçından sonra sıralama kovalamadığımızı söylemiştim. Son haftada gözüküyor ki Pınar Karşıyaka yenilerek sıralama kovalamıştır. Biz büyük camiayız. Sonuç olarak bunlara biraz önlem alınmalı. Spor sadece kazanmak için oynanan ve herkesin de kazanan takımı seyrettiği olgudur. Beşiktaş İntegral Forex olarak hiçbir zaman karakterimizden uzaklaşmadık.”
 
“Play-Off maçlarında taraftarımıza her zamankinden fazla ihtiyaç duyacağız. Dönem dönem herkes hata yapabilir. Ben de yaptım. Biz bir camiaysak bu hatalardan kurtulup takım olmalıyız. Tüm taraftarlarımız, ne olursa olsun destek olmalı. Beşiktaş'ın onların vereceği destekle coşabileceğini unutmamalılar.”
 
“Play-Off çeyrek finalinde Galatasaray Liv Hospital ile eşleştik. Güzel bir seri olsun. Rakibimiz geçen sezonun şampiyonu ve önemli bir ekip. Biz Galatasaray'dan çekiniyor olsaydık tercihimizi başka şekilde yapardık. Herkesle her ortamda oynarız.”